Bukkejagt på brunstjagt i Sverige

Bukkejagt i Sverige. Brunstjagt efter bukke i den storslåede svenske natur, har så godt fat i de danske bukkejægere, at jeg tvivler på, at en Covid-19 krise, efterfulgt af vores statsministers anbefalinger om ikke at rejse til Sverige, har nogen mærkbar indflydelse på antallet af danske bukkejægere i Sverige den 16. august.

Den svenske side af Øresund
På den svenske side af Øresund.

Foto: Kim Lindgren og Steen Andersen samt Lena Ostberg, Photocech CZ, Kimson, BMJ, WildMedia/Shutterstock

Siden Covis-19 krisen startede, har danskerne, som vores statsminister siger, taget ansvar og ikke samlet sig i større forsamlinger, hvor faren for en spredelse af Covid-19 virus er størst. Danskerne har adlydt Mor Mette’s anbefalinger om afstandskrav og udrejse til andre lande og er gået i mere eller mindre frivillig isolation.

MEN der er undtagelser, som når der skal afholdes hingste-show i Herning, eller det danske vejr pludselig byder på strandvejr. Så glemmes alt om Covid-19 krisens anbefalede afstandskrav, og enhver sund fornuft forsvinder som dug for solen. Afstandskrav og andre anbefalinger tilsidesættes også, når der skal demonstreres for ”Black Lives Maters”.

Det samme, tror jeg, vil ske, når vi rammer den 16. august. De danske...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: