Foto Niels Busch

”Endnu engang oplevede jeg noget, som jeg aldrig har oplevet før igennem mine 25 år som jæger!”

Mit navn er Jacob Kamman, jeg er 41 år og har haft jagttegn, siden jeg var 16. I de sidste 25 år har jeg vel affyret mere end 50.000 skud med haglgevær, og jeg har modtaget instruktion fra mange forskellige typer igennem mit liv. Det startede jo nok med min far og derefter diverse forskellige instruktører på de lokale skydebaner, derefter professionel undervisning på Holland & Hollands skydebane i England og slutteligt forskellige professionelle instruktører i både Danmark og Sverige. Jeg har aldrig gennemført en decideret proces eller længerevarende instruktion af den samme instruktør (jeg ved egentlig ikke hvorfor!) og derudover kommer så alle de velmenende råd, jeg har modtaget fra venner, hundefolk, professionelle skeetskytter og så al den information, jeg har læst mig til.

Helt nyt er det, at jeg selv har uddannet mig til haglskydningsinstruktør igennem Danmarks Jægerforbund for blot et par måneder siden.

Så kom det simple spørgsmål: Kan en rutineret og erfaren jæger lære noget nyt omkring haglskydning?

Mit umiddelbare svar var et klart og rungende: JA, selvfølgelig kan jeg det!

For sandheden er,...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: