Vild buk

Gem skindet, når du ordner og parterer din buk. Det skal bruges senere.

Start med at krydre begge dine køller med knust enebær, knust koriander, salt og peber. (til info: enebær og koriander var de to foretrukne krydderier til vildtsæsonen, da jeg arbejdede som kok på Falsled Kro)

Grill køllerne hårdt og tilfør gerne løbende frisk rosmarin og enebær. Alternativt kan du vælge et andet granskud end enebær.

Grill nu dit kød på denne måde i ca. 1 time, selvfølgelig afhængigt af temperaturen på din grill. Når køllerne er spændstige, pakker du dem ind i skindet og lader dem hvile i ca. 1 time.

Et lille trick

Fold skindet ud, krydr! skindet med olivenolie, salt, peber og masser af rosmarin og grangrønt. Læg de varme køller over på skindet og pak dem godt ind i skindet. Det skal ligne en lille skindpakke.

Du kan eventuelt lægge skindet med kødet i over på bordet, hvor I skal spise. Så er skindpakken klar til at blive ”pakket ud”, når I skal spise.

Hvis jeg skal blære mig lidt over for mine gæster, skærer jeg kødet ud direkte i skindet. Det ser simpelthen så flot og lækkert ud.

Tilbehør

Du skal bruge:

4 østers

Ca. 4 dl. vindruekerneolie

Lidt trøffelolie

1 brev blæksprutteblæk

Åbn...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: