MÅLTID MED MINDER

Så er det sommer og i skrivende stund er det 26 grader, sol og blå himmel udenfor. Jeg har lige været ude i min køkkenhave her til morgen og se til mine sene jordbær, ribs, blåbær samt gule og røde hindbær. Som jeg har nævnt tidligere, så minder bær og sommer mig altid om mine ferier på Bornholm hos min farmor og farfar. Det er sjovt, som nogle minder aldrig forsvinder, og det er tydeligt, at især minder der er opstået i forbindelse med indtagelse af mad, som oftest er nogle af de bedst bevarede.

Jeg har i det sidste halve år arbejdet på en ny artikelserie til bladet her, som jeg har kaldt ’Jæger med Hjerte’. Den har du måske nydt lidt af i dette og forrige udgave af JAGT, Vildt & Våben – måske i skyggen i selskab med en kold? Jeg har altid været nysgerrig på at møde og tale med nye mennesker, og jeg elsker at høre om deres liv og oplevelser (med og uden jagt). Et af emnerne i artiklen er selvfølgelig om vildt og mad, hvor jeg spørger ind til hovedpersonens vildeste måltid.

I dette nummer har jeg talt med storvildtjæger og hotelejer Martin Ramstrup fra Bornholm, og sammen talte vi om, at ens vildeste måltid nødvendigvis ikke var lig med det bedste måltid. Læs selv om hans...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: