Tro på juleanden

TRO PÅ JULEANDEN!

2020 – et vildt mærkeligt år! Et stille og eftertænksomt år, men heldigvis med mulighed for en masse fantastiske udendørsoplevelser som lange daglige gåture, afholdelse af skydekurser, intens hundetræning, hårdt havearbejde, skydeinstruktion, vild tilplantning, shelterhygge, mere lerdueskydning, gode jagter, uhyggelig græskarudskæring, mad over bål og rigtig mange stille refleksioner i min køkkenhave (ofte på alle fire med snuden i mulden). Det har været sundt og lærerigt, og jeg håber også, at du har nydt tiden med dig selv og dine kære, store som små – ude som inde.

Oktober og november var milde lune måneder og skovens smukke farver eksploderede over os i et orange og gult lyshav af nuancer. Nu sænker mørket sig over december, og det er tid til, at vi lyser op indefra. Der skal pyntes op til jul, tændes adventskrans, laves konfekt, bages småkager og så skal der laves juleanden. Det er bare om at få fyret et par ænder af i denne skønne og selskabelige julemåned. Lav confiteret and til madpakken, juleanden sprængt til julefrokostbordet og en god gang Pasta Bolandese til hverdagen. Og inden du får set dig om så: ”Er det allerede jul?”

Jeg får ofte spørgsmål til juleanden...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: