FEDT MED SALAT – UDEN SALAT!

 Juni måned, første sommermåned og forhåbentlig med masser af sol, lyse nætter, rigt udendørsliv, køkkenhavekuller, grill-griller, kolde øl, rosé i glas og VILDT god sommermad! For vildt skal ikke kun nydes i sæsonen, men hele året. Det er nu, i de sidste 3 måneder inden jagtsæson, at vi skal få tømt fryseren og nydt alt det gode vildt – så der bliver plads til nyt. Husk at komme i bund og få fryseren rengjort. Det er faktisk et ideelt udendørsprojekt en sen sommeraften. Husk øl…

Sidst jeg holdt foredrag på en messe, kom fire unge efterfølgende hen og talte med mig om at tage jagttegn, skydning og ikke mindst om mad med vildt. Jeg havde lavet smagsprøver på to af mine VILDE salater med and og fasan. De var alle fire helt VILDE med maden, skønt to af dem ikke var sønderligt begejstrede for grøntsager – og slet ikke salat! Så kunne jeg gøre dem opmærksom på, at det var nemt at lave salater uden salat. Skinkesalat er jo også salat! Vi talte endvidere om, at man skulle huske at bruge alt det vildt, som man selv skød. De blev alle super begejstrede over de nemme retter og opskrifter, jeg havde til dem, og den mindst ivrige af drengene udbrød; FEDT! Så tager jeg sku’...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: