dåvildt

En flot jagtscene

Mange af de steder, hvor jeg går på jagt, er smukke, sommetider er vi også heldige med dåvildt på terrænet.

Naturen har sin helt egen måde at vise sig frem på, mens landskaberne folder sig fagert ud. Jeg har dog en stor forkærlighed for lange dale med smalle kløfter, for det er i sådan et morænelandskab, jeg er vokset op. Det var derfor skønt at sidde ude denne flotte solskinsdag og se på det smukke landskab, som slyngede sig rundt om mit tårn.

Jeg var så heldig at få lov til at komme på jagt hos Flemming. Han har en naturskøn ejendom med jord op ad motorvejen her i det allersydligste Sjælland. Ofte har jeg kørt på den motorvej, kigget ned i slugterne og tænkt på, hvilken fantastisk jagt det var, og sandelig om jeg ikke nu sidder på jagt i denne dejlige jagtscene. Det er lidt som en god drøm.

Foto: Morten S. Knudsen og AndreiL, WildMedia, Michalicenko

Ikke bare lige til at nedlægge dåvildt

Det er langt fra første gang, at jeg sidder i dette tårn. Faktisk er det sjette gang, jeg er her, og indtil videre har jeg ikke haft det sidste held. Der har været både råvildt og dåvildt, men chancerne har været meget små, og hvis jeg skulle have taget dem, skulle jeg have reageret...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: