Forventningens glæde

Kalenderen skriver den 15. august 2020 og vi er tre meget spændte jagtkammerater samlet i bilen. Vi har retning mod Vimmerby i Sverige, hvor vi skal jage knaldrøde sommerbukke i fire dage. Invitationen er faldet et par måneder før, så der har været rigelig tid til at opbygge spændingen, og det er da også til at mærke, at forventningens glæde sidder helt uden på tøjet.

Snakken i bilen går selvfølgelig på, hvad vi kan forvente os de kommende dage, og vi er alle tre enige om, at vi nok ikke skal stikke snuden op efter det helt store rent udbyttemæssigt. For ikke nok med, at vi er i slutningen af brunsten, så siger temperaturen også i nærheden af 30 grader hele ugen, hvilket som bekendt kan virke noget sløvende på det ellers så aktive råvildt – men hvad skidt! vi har da også pakket både badetøj og solcreme, så stemningen er god, og vi er enige om at tage det lidt, som det kommer.

Den solbeskinnede sommerstuga, som dannede base for jægerne.

Vi ankommer til den lille sommerstuga hen på eftermiddagen og har god tid til at blive indlogeret, inden turen går rundt i terrænet for at se, om vi kan spotte noget aktivitet derude, enten i form af dyr eller tegn som fejninger, spor, fald og...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: