Af: Troels Kirkegaard
Foto: Troels Kirkegaard samt Szczepan Klejbuk/Shutterstock

Langt ude i det midtjyske godt gemt bag en stor grusgrav, der er fyldt med vand, ligger en lille støvet asfaltvej. De fleste mennesker lægger ikke mærke til vejen, og tænker endnu mindre over, hvor den fører hen, når de blæser forbi ude på den lidt større vej, som den lille vej ender ved. 

Havde jeg ikke selv skullet ned ad vejen, havde jeg heller ikke ænset den. Herude, godt skjult bag høje træer og buske, bor Sara og Søren på en perle af et landsted.

Historien om, hvordan jeg er kommet til at kende Sara og Søren, er finurlig. Kort fortalt er Sara og jeg medlem af den samme bueklub. Her mødte jeg Søren for første gang, og hurtigt fandt vi ud af, at vi har en fælles interesse for jagt. 

Søren, på 24, er på trods af sin relativt unge alder en meget erfaren herre, der både driver med sine 3 hunde og går på jagt flere steder både herhjemme og i udlandet, primært i Tyskland, Sverige og Polen. Søren er også ivrig flugtskytte og dyrker blandt andet holdskydning. 

Sørens baller

Da jeg åbner min bildør på Sara og Sørens gårdsplads, er det første, der rammer mine næsebor, en herlig duft af lun sensommeraften og...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: