Foto: Ole Skree Nielsen samt Erik Mandre, Ivan Rahouski og Lubos Chlubny fra Shutterstock.

Med regn og slud piskende mod vores morgenblege ansigter forsøger vi ihærdigt at finde hoved og hale i alt vores udstyr, som ligger hulter til bulter på et dårligt oplyst bagsæde i min bil. Jeg kan høre Jonas mumle og småknurre over, at han ikke har fået sine overtræksbukser og vanter med. Stemningen bliver bestemt ikke bedre, da han under min gående og ultrakorte briefing om vores plan for morgenen melder, at hans håndkikkert ”vist nok” ligger derhjemme. I forvisning om, at Jonas ville have styr på sit grej, har jeg denne morgen valgt at skåne min egen kikkert for den silende regn. Ikke desto mindre må jeg anstrenge mig til det yderste for ikke at virke p…. irriteret over den ringe grad af forberedelse, som Jonas udviser.

Da vi kommer fri af den lægivende bil og den tilstødende grøft, bliver Jonas nu for alvor mindet om vigtigheden af at have styr på sine beklædningsgenstande. Vind og vand går hurtigt gennem hans københavnerstramme jeans, og ud ad øjenkrogen kan jeg fornemme, at han trækker sine skuldre helt op til ørerne – hvad end det nu måtte hjælpe. Han tænker nu kun på én ting – nemlig at...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: