Foto: René Jantzen, Nikolaj Maretti og Michael Nørgaard

Fileten fra den medaljehjort jeg skød under brunsten er blevet afpudset og rullet i friske krydderurter, salt/peber og er ved at blive brunet af inden den skal pakkes ind og lægges ind ved siden af gløderne i bålkomfuret.

Det er en skøn solrig forårsdag ved bålkomfuret i haven.

Om 20 minutter udgør fileten, i selskab med timianovnkartofler, smørsauce, dampet blomkål og rødvin, aftenens hovedmåltid.
Glæden ved at servere kødet, som man selv har nedlagt, er noget ganske særligt.

For mig er det at udnytte hele dyret, faktisk den vigtigste måde at ære dyret på ud over at hænge selve trofæet op på væggen.

Bukkejagt

Forberedelserne til bukkejagtsæson 2020 har været i gang længe nu, de mange tusinde billeder fra vildtkameraerne bliver gennemgået flere gange ugentligt og efter de mange rundture på de 179,5 hektar på reviret ved Galteløkkerne på Brahetrolleborg Gods på Sydfyn. I januar og februar måned står kameraerne placeret ved foderpladserne rundt om på terrænet i skoven, og efterfølgende bliver de sat op ved vekslerne rundt om og dybt inde i skoven.

Det bliver til mange ture ugentligt enten alene eller sammen med familien i skoven....