Jeg har skudt 56 bukke, siden jeg fik jagttegn som 16-årig tilbage i 1995. Jeg skal være helt ærlig og sige, at nogle af dem kan jeg faktisk ikke ret godt huske, selvom de hænger på min væg… Når jeg står og kigger på alle trofæerne i min stue, så mindes jeg dem, som jeg kan huske, og en del af dem står faktisk stadig meget tydeligt for mig. Den jeg nok altid starter med at kigge på, er sjovt nok også den, som jeg kan huske allermest tydeligt, nemlig min allerførste buk!
Det er på ingen måde den største buk rent pointmæssigt, som hænger på væggen, men det var den første, og derfor er den stadig meget speciel for mig!

Selvom den blev nedlagt en varm sommeraften tilbage i 1998, husker jeg den dag helt tydeligt, og når jeg lukker øjnene, kan jeg høre bøgeskoven med alle de små fugle og den blide sommervind i toppen af træerne…

Jeg var 19 år gammel og skulle på bukkepürsch sammen med min far hos min gudfar. Vi kørte til reviret sent om eftermiddagen og aftalte, at jeg skulle pürsche alene rundt, mens min far ville forsøge et andet sted i skoven. Jeg kan huske, at jeg var både ret stolt men også temmelig nervøs for at være helt alene på riffeljagt for allerførste gang. Jeg var udrustet...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: