Jagt i Polen kan være både drivjagt og pürsch

Det kan varmt anbefales at tage på jagtrejse til Polen, men hvis du ikke har besøgt dette fantastiske jagtland før, eller det måske er lang tid siden, vil jeg i denne artikel gennemgå de ting, som du skal være særligt opmærksom på før, under og efter din polske jagtrejse.”

– Kim Lindgren

Polen som jagtland

Mange tusind danske jægere valfarter hvert år til det store jagtland, Polen, og selvom der hvert år dukker nye spændende jagtrejsemål op i andre lande, er Polen fortsat de danske jægeres foretrukne rejsemål. Man anslår, at 6 ud af 10 danske jægere vælger Polen som jagtland, når de skal på en udlandsjagt.

Vildsvinejagt i Polen
Foto: Rafal Lapinski

Polen er i sammenligning med Danmark et stort land, sådan cirka 7,5 gange så stort, og de første gange man besøger Polen som jæger, bliver man overvældet af den vilde natur og de store skovarealer, som er fyldt med vildt i en målestok, vi ikke er vant til i Danmark.

Når jeg har været på bukkejagt, hjortejagt, drivjagt, vildsvinejagt, jagt på efterårsdyr eller lignende, er jeg nok ikke den eneste, som har tænkt, at hvis jeg boede i Polen, ville jeg gå på jagt hver eneste dag. Ud fra denne tankegang skulle man mene, at Polen ville bugne i antal af polske jægere, som...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: