Af Jacob Kamman
Foto Niels Busch

…. på under ti minutter følte jeg, at jeg havde lært mere om min egen skydning, end jeg har lært igennem de sidste 35 år!”

Også erfarne skytter kan blive endnu bedre, og lyder det for godt til at være sandt, så fortsæt med Jacob Kamman ud i nye afkroge af riffelskydningens detaljerede verden. I sidste nummer prøvede Jacob kræfter med jagtfeltskydningen – nu er turen kommet til de længere skud og den indre styrke.

Prolog

Jacob Kamman er en erfaren jæger og dygtig haglskytte, som gentagne gange har doubleret snepper. Alligevel udfordrede vi ham dette forår og satte ham på den hårde opgave at blive endnu bedre. Det lykkedes.
Nu har han taget imod en ny udfordring: Kan han også forbedre sin riffelskydning, som ellers er fremragende.

Jacob har skudt med riffel i næsten 30 år,men han laver fejl – ligesom alle andre.

Derfor har vi sendt ham på en skydemæssig dannelsesrejse i selskab med vores husfotograf Niels Busch, som ud over at være en fremragende fotograf faktisk også er en yderst habil riffelskytte!

Jacob er 42 år og har haft jagttegn, siden han var 16. Han begyndte at skyde med luftbøsse fra helt lille, og da den lidt større dreng blev gammel nok til at finde...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: