4 Personer
500g Dyrekød, filet
Olivenolie
1 tsk. Stødt spidskommen
¼ tsk. Chiliflager
½ tsk. Stødt koriander
Salt og Peber2 Squash
1 Aubergine
2-3 Peberfrugter (Grøn/Rød)4 Naanbrød
100g Feta, evt. gedefeta
Frisk koriander
- Puds kødet for hinder, og skær det i grove tern. Læg kødet i en ren frysepose, og tilsæt 2 spsk. olivenolie, spidskommen, chiliflager, koriander, salt og peber. Læg posen i køleskabet i et par timer eller natten over.
- Skyl squash og aubergine, halvér dem, og skær dem i grove skiver. Pensl godt med olivenolie. Steg et par skiver af gangen, tag dem af panden, og hold dem varme.
- Rens peberfrugterne, og skær dem i grove strimler.
- Rist dyrekødet i marinaden på panden i ca. 5 minutter, til kødet er stegt. Tilsæt peberfrugter, stegte squash og auberginer, og vend det forsigtigt sammen.
- Halvér naanbrødene, og lun dem i ovnen.
- Server de lune naanbrød med dyretern og ristet grønt.
- Drys med feta og frisk koriander