4 Personer

500g Dyrekød, filet
Olivenolie
1 tsk. Stødt spidskommen
¼ tsk. Chiliflager
½ tsk. Stødt koriander
Salt og Peber

2 Squash
1 Aubergine
2-3 Peberfrugter (Grøn/Rød)

4 Naanbrød

100g Feta, evt. gedefeta
Frisk koriander

  • Puds kødet for hinder, og skær det i grove tern. Læg kødet i en ren frysepose, og tilsæt 2 spsk. olivenolie, spidskommen, chiliflager, koriander, salt og peber. Læg posen i køleskabet i et par timer eller natten over.
  • Skyl squash og aubergine, halvér dem, og skær dem i grove skiver. Pensl godt med olivenolie. Steg et par skiver af gangen, tag dem af panden, og hold dem varme.
  • Rens peberfrugterne, og skær dem i grove strimler.
  • Rist dyrekødet i marinaden på panden i ca. 5 minutter, til kødet er stegt. Tilsæt peberfrugter, stegte squash og auberginer, og vend det forsigtigt sammen.
  • Halvér naanbrødene, og lun dem i ovnen.
  • Server de lune naanbrød med dyretern og ristet grønt.
  • Drys med feta og frisk koriander
Naanbrød med rådyr opskrift
Naanbrød med dyrekød er en himmerigsmundfuld

LÆS OGSÅ

Vildt god opskrift på and i porter