Foto: Rene Jantzen

KOGNING AF FASANBRYSTER

• Vask fasanbrysterne grundigt under den kolde hane, og rens dem for eventuelle rester af blod og fjer.
• Fasanbrysterne koges i letsaltet vand tilsat en grøntsags bouillonterning, fjern skummet på vandets overflade med en spiseske.
• Tag kødet op og læg det til afkøling på fad eller tallerken.
• Kødet pilles i mindre stykker, mærk efter og fjern eventuelle hagl.
• Svits kødet i olivenolie på en pande i selskab med sirup, salt/peber og Piment D’espelette.

DRESSING

4 dl cremefraiche
3 spsk mayonnaise
1/2 dl soya
1 dl ristet sesamfrø
1 spsk friskrevet ingefær
Limesaft
Salt/peber

Smæk det hele sammen til en skøn dressing.

SALAT

Snittet spidskål, snittede gulerødder, snittede æbler og snittede kinaradiser.

BAO BOLLER (disse er købt frosne)

Anbring de optøede Bao boller på bagepapir, som er godt prikket’, i den asiatiske bambus dampkoger – anbring den oven på en gryde med kogende vand og damp herlighederne i små 20-25 minutter.

Sammensæt kød og salat i en dampende varm Bao bolle, top med dressingen og hæld en iskold øl i glasset.

Velbekomme.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: