Foto: Rene Jantzen

Til 4 personer

NUGGETS
4-500 gr. fasanbryster rensede og
skåret i mundrette stykker.
Panko rasp
4 æg
Kardemomme
Salt peber
Fritureolie til stegning af nuggets
Spicy sur/sød sovs (købt på flaske)

SPIDSKÅLSALAT
1 spidskål
1 bæger hytteost
2 æbler
1 håndfuld edamamebønner
2 avocado
1/2 blomkålshoved
Olivenolie
Saften af en halv citron + revet skal af en citron/lime

Fremgangsmåde

SPIDSKÅLSALAT
• Spidskålen snittes fint, avocadoen skæres i små tern, æblerne skæres i små tern, blomkålen skæres ud i små buketter.
• Det hele blandes i en skål med hytteosten, og edamamebønnerne drysses over.
• Slutteligt sprinkles der olivenolie, citronsaft og revet citron/lime skal over.

NUGGETS
• Fasanbrysterne renses og afpudses og skæres i grove stykker, hvorefter de vendes i sammenpisket æg og derefter i panko rasp krydret med salt/peber og kardemomme.
• Steges herefter i den varme fritureolie (170-180º), til de er flot gyldenbrune, hvorefter de lægges til afdrypning på madpapir.
Herlighederne serveres med en spicy sur/sød sovs.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: