4 Personer

6 Fasanbrystfileter
1 Stort løg
1 Squash
200g Bacontern
2½ dl Piskefløde
2 dl Hønsebouillon
150-200g Gorgonzola
200g Vindruer

Skær hver fasanbrystfilet i tre grove stykker.

Pil løget, halvér det på langs, og skær det i skiver. Skyl squashen, og skær den i tern. Steg baconternene på en tør pande, og tilsæt løg og squashtern. Steg grønsagerne i 3-5min uden at de tager farve.

Tilsæt fløde og bouillon på panden med grøntsagerne, og kog op.

Del osten i mindre stykker, og smelt den i saucen.

Tænd ovnen på 180grader. Læg fasanstykkerne i et fad med druer, og hæld den varme ostesauce med bacon og grøntsager over.

Sæt fasanfadet i ovnen i 30 minutter.

Server fx. med salat, ris eller brød.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: