4 Personer
6 Fasanbrystfileter
1 Stort løg
1 Squash
200g Bacontern
2½ dl Piskefløde
2 dl Hønsebouillon
150-200g Gorgonzola
200g Vindruer
Skær hver fasanbrystfilet i tre grove stykker.
Pil løget, halvér det på langs, og skær det i skiver. Skyl squashen, og skær den i tern. Steg baconternene på en tør pande, og tilsæt løg og squashtern. Steg grønsagerne i 3-5min uden at de tager farve.
Tilsæt fløde og bouillon på panden med grøntsagerne, og kog op.
Del osten i mindre stykker, og smelt den i saucen.
Tænd ovnen på 180grader. Læg fasanstykkerne i et fad med druer, og hæld den varme ostesauce med bacon og grøntsager over.
Sæt fasanfadet i ovnen i 30 minutter.
Server fx. med salat, ris eller brød.