Foto: Freya Chalotte Askjær og Claus ”Claude” Sloth Andersen

Røglugten fra firebirden, der lige er gået af på 200 meters afstand rammer min næse, og tilfredsheden breder sig i kroppen. At stå her og mærke glæden over, at jeg ramte den lillebitte, gule prik, der fik firebirden til at eksplodere, skaber lyst til flere udfordringer! Og udfordringer er det, jeg har fået allermest af i denne weekend!

Det er tidligt lørdag morgen! Lyden af min alarm vækker mig. Klokken er 6.15 – men lige nu føles det, som om det er midt om natten! Jeg kunne godt liiiige… men der er morgenmad kl. 7 – og kl. 8 starter dagens feltskydningstræning – jeg kan mærke, hvordan glæden forplanter sig i mig, og pludselig er det let nok at komme ud af sengen.

Feltskydning – en spændende og brugbar terrænskydning.

Jagtfeltskydning

Sidst jeg var her på Ulfborg Skyttecenter, var til min allerførste feltskydning nogensinde – i april måned i år. Det var en stor øjenåbner, og selvom jeg ikke helt vidste, hvad jeg var gået ind til, vandt jeg konkurrencen i den 6-mands gruppe, jeg var i. Overordnet klarede jeg mig nok ikke godt i hele feltskydningen, men den lille gruppe var mit referencepunkt den dag. Det gav mig blod på tanden,...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: