Foto: Mette Karin Petersen, Tweed Media, Simon Barr og Byron Pace

For syv år siden deltog jeg i min første jagt som klapper, fordi jeg var vild med hunde og frisk luft. I dag har jeg haft jagttegn i 3 år, arbejdet med trofæjagt i Sydafrika og valgt at gøre jagt til en levevej. Sidstnævnte er årsagen til, at jeg blev inviteret med på drivjagt i Sologne. Jagten blev afholdt i det fantastiske område Loire Valley i centrum af Frankrig. Området er kendt for at have noget af den absolut bedste vildsvinejagt i Europa. Det er også i dette område, at Wild Boar Fever X er optaget.

Da invitationen fra Tweed Media tikkede ind, gik der en følelse af glæde og nervøsitet igennem kroppen. Drivjagt? Altså skud til løbende vildt? I Frankrig om 14 dage? Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt! Dette var sagt med den dybeste respekt for, at dette er jagt. Jagt på levende vildt. Det stod klart for mig, at jeg skulle tage min træning op til jagten alvorligt, hvis jeg skulle have succes. Jeg valgte at booke undervisning hos Alexandra i skydebiografen Hunters Game for at få de bedste forudsætninger, men vigtigst af alt at lære mine begrænsninger. Jeg trænede til løbende vildt hele syv gange på fjorten...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: