Tekst og foto: Ole Skree Nielsen

Jeg holder utrolig meget af jagt, og jeg glædes dagligt over det faktum, at jeg kan dele de gode oplevelser med min 7 årige søn Gustav. Sammen har vi, siden han var 3 år, haft de første fire rigtige jagtsæsoner sammen med et væld af gode oplevelser. De første mange var på hyggelige fasanjagter, men derefter gjorde trækjagten sit indtog – især trækjagt på ringduer og krager, som en rigtig jæger naturligvis praktiserer, gik lige i blodet på ham. Vi deler passionen omkring jagten såvel som om naturen, og hans viden omkring jagt og vildt og ikke mindst elementer i naturen er imponerende set i forhold til hans unge alder.

Begejstringen for jagt og natur afstedkommer derfor helt naturligt flere årlige traditioner. En af dem er, hvor Gustav og jeg overnatter i den gamle campingvogn, som står på familiens jagtejendom ved Bjæverskov. Til denne overnatning hører både grillmad i halvmørke, røverhistorier ved bålet i de sene aftentimer, hygge i campingvognen både tidlig morgen og inden sengetid – og så naturligvis forventningen til især morgenjagten efter råvildt, dog kun hundyr, som er højdepunktet på vores lille tur.

Så en vindstille, diset men efter årstiden lun tirsdag...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: