Browning 425

V-tegn

Felttest af Browning 425 kaliber 20 med kort løb. De tomme gule kaliber 20 hylstre susede ud af kammeret på bøssen, og jeg kiggede mig tilbage over skulderen for at møde min gode jagtkammerats øjne. Jeg fik et ”V-tegn” fra ham og et smørret smil. Jeg vidste godt, at det ”V-tegn” ikke var noget ”Victory signal”. Det var en påmindelse om, at jeg havde lavet to forbiere. ”To… Johannes”, blev der råbt. Jægeres ironi kan være en sund ydmygende kultur. Sund i den forstand, at man strammer sig op og gør sig mere umage. Jeg fik senere på dagen en sms med et link til Youtube, hvor der var en instruktion til, hvordan man skyder til lettende fugle, når man går i en skyttekæde. Gode jagtkammerater har en selektiv hukommelse. Ingen kommentarer til de sublime træffere.

browning 425
Fasan mellem trænerne! Kvik håndtering lønner sig.

Nordfynske fasaner

Første heldagstest af Browning 425 med korte løb var på det nordlige Fyn. Vi skulle på roughshooting. En del af jagten skulle afvikles i nogle skove med mange unge træer, der stod tæt på hinanden. Min opgave på denne dag var at skyde. Hundefolkene med deres energiske spaniels skulle være fokuserede på at træne op til markprøverne. Hundeførerne havde...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: