Foto: Rizzini og Torben Møller-Nielsen

Ejerene af B. Rizzini der holder et våben
Battista Rizzini udgør sammen med datteren Moira Rizzini halvdelen af ledelsen i familieforetagendet B. Rizzini.

Udtrykket ”We aim to please” er noget, som mange våbenproducenter siger, men som desværre ikke alle lever op til, når det kommer til stykket. Men det gør B. Rizzini, Italiens tredje største våbenproducent. De har nemlig gjort det til en del af deres virksomhedsfilosofi, at kundens ønsker er i centrum. Hvilket betyder, at alle, der købe eller ønsker at købe et gevær fra B. Rizzini, er velkomne på fabrikken til en snak om, hvordan lige præcis deres våben skal se ud.

Ægte familieforetagende

En masse våben på hylden
Receptionslokalet hos B. Rizzini bar præg af en corona-krise, som endnu ikke er overstået.

B. Rizzini har godt og vel 50 år på bagen. Firmaet blev startet i 1966 af Battista Rizzini, som også har lagt navn til familievirksomheden, og han har stadig sin daglige gang i lokalerne i den lille landsby, Gardone i Val Trompia i det nordlige Italien. B. Rizzini er et ægte familieforetagende, som styres af Batista og hans tre voksne børn, Giuseppe, Moira og Pamela.

Jeg satte Moira Rizzini stævne en meget varm dag i sommeren 2020 midt under coronakrisen for at høre mere om...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: