Tekst og foto: Mads D: Jessen

I den moderne jagtverden medbringer mange jægere forskelligt elektronisk udstyr derud, hvor det hele sker. Derfor bør du tage dine forholdsregler og få styr på mulighederne for opladning, inden du drager i felten.
En af de store spillere på det område er Goal Zero. Et firma, der startede som en humanitær hjælp til små forretningsdrivende i Dem. Rep. Congo, der havde behov for bærbar strøm i deres arbejde. Selvsagt var løsningen hårdføre og effektive solpaneler kombineret med solide powerbanks. Derfor er Goal Zero-produkterne designet til at kunne klare både daglig og hård brug, og ikke mindst fungere under vanskelige klimatiske påvirkninger.

Helt optimalt er selvfølgelig en kontrolleret vinkel direkte mod solen, men du vil ofte skulle flytte lidt på opstillingen for, at det virkelig spiller. Det fungerer dog meget enkelt med den lille kickstand, der sidder bag på panelet.

Solcelle

Vi har testet et af Goal Zero’s outdoor-sæt, der består af solpanelet Nomad 14 Plus, der kan kobles med powerbanken Venture 70, og som er optimeret til at fungere sammen. Nomad 14 kan give 14 Watt (18-22V), hvis indstrålingen ellers er god nok. Panelet er desuden gummieret og er derfor også...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: