Foto: Nordic Predator

Lokkekald er særlig effektivt under jagt på ræve i vinterhalvåret, da rævene er mere aktive og reagerer stærkere på nødlyde i denne periode. Nordik Plain Pain er et lidt specielt designet rævekald, der kan anvendes helt uden brug af hænder. Det giver dig optimal mulighed for håndtering af riflen i de hurtige jagtsituationer, der forhåbentlig opstår, når ræven kommer løbende ind. Kaldet er bygget omkring en membran, der er bred på den ene side og smal på den anden. Blæser du over den brede del af membranen får du en mørkere nødlyd, og blæser du over den smalle del af membranen dannes et lysere smerteskrig.

Der er tre placeringer fra hver side og ved at skifte mellem dem, kan du justere tonen. Lydstyrken justeres blot ved at blæse hårdere eller blødere i lokkekaldet. Det lyder simpelt, og det er ganske ofte det mest effektive.

Jeg fandt Nordik Plain Pain til 159,55 kr. hos Land & Fritid, men du kan selv prøve at trutte i det hos et utal af danske forhandlere.

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: