Foto: Johannes Krarup

Jeg har været en fast bruger af Viper-Flex skydestokken igennem de sidste otte år. Jeg har prøvet tre generationer af Viper-Flex. Jeg har fulgt med i årene under udvikling af Viper-Flex. Det er et produkt, som har vist sit værd igennem hårdhændet brug. Viper-Flex er et godt og robust produkt produceret her i Danmark.

Denne stående skydestilling er den primære brug af Viper-Flex. Udviklerens primære motiv for udviklingen af skydestokken var hans egen kamp mod bukkefeberen.

Intelligent design

Hvis evolutionisterne klapper i hænderne over artiklens overskrift, så kan jeg ikke lade være med at sige, at bag ved evolutionen af Viper-Flex sidder der intelligent design. Ikke blot intelligent men også lyttende. Bagmændene bag Viper-Flex har været meget lyttende over for erfaringer fra brugere af deres skydestokke. De er også begge passionerede jægere og riffelskytter. Dette har de omsat i en kontinuerlig udvikling af deres skydestok. Skydestokkens udvikling er en forfinelse. Skydestokken er grundlæggende den samme. I den sammenhæng er der ikke lavet en markant ændring af produktet – der er ikke noget ”missing link”.

Ved natjagt på vildsvin er den firbenede skydestok virkelig en stor...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: