Der er stille i den store sal. Rampelyset fra de store projektører oplyser manden i mørket, og akustikken og det enorme scenegulv giver efter for samtalens resonans. En dyb mandestemme markerer sin position på gulvet, imens kropsposituren langsomt, men bevidst, vendes mod de ukendte ansigter i mørket. En alternativ men koncentreret jagt er netop gået ind – en jagt på publikums intense og uafbrudte opmærksomhed. Hovedpersonen på scenen, skuespilleren Casper Crump, er Jæger med hjerte.

Foto: Frederik Fensbo, Mick Friis, Casper Crump m.fl.

Skuespilhuset løfter sig imponerende op over kajkanten, lige imellem indsejlingen til det mondæne Nyhavn og den smukke historiske bydel Frederiksstaden, skuende over mod den admirable Opera på den anden side af havneindløbet. Der er dog ikke meget glamour og stjernestøv over den moderne glasbygning på denne grå og regnfulde vinterdag i det gamle København, andet end den smukke belysning inde i foyeren, som på denne mørke eftermiddag lyser op som tusind fjerne stjerner.

Den tunge, mørke og næsten fire meter høje dør åbner sig, og endnu en stjerne træder til.

”Har du læst Ugens Rapport?” griner den sprælske og smilende skuespiller, Casper Crump, da han kommer frem i...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: