Jagt er heldigvis en glæde og interesse for både unge og gamle i Danmark, men kigger man efter, er der stadig lidt mere gråt guld i jagtkonsortierne end mange andre steder i samfundet. Det er uden tvivl med til at skabe et jægerkorps med erfaring, rutine og kultur, men der skal jo også nyt blod til. Heldigvis er der mange unge på vej ind i jagtens fantastiske univers. En af dem er 28-årige Nicolai Emil Schulin-Howaldt, der er så heldig at kunne beskæftige sig med jagt både i fritiden og på arbejde. Den unge chef for E-handel divisionen hos Danmarks største producent af jagtbeklædning, Outfit International, bruger arbejdsdagen på at styre den voksende nethandel i jagtbeklædning og udstyr.

Nicolai Emil Schulin-Howaldt. Ivrig jæger og leder af E-handlen hos Outfit International syd, der har hovedkvarter syd for København. Foto: Outfit International og private.

Jagten begyndte tidligt for den unge Nicolai Emil. Hans første ture på jagt var allerede som 3-4 årig, hvor den unge jagtentusiast kom med far eller morfar ude i terrænet.

”Jagt har altid været en naturlig del af mit liv. Min far gik på jagt, og familien var ofte sammen om jagtglæden på revirer rundt omkring på Sjælland. Jeg husker også at...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: