Støvlen kan sagtens bruges som lave gummistøvler.

Tekst og foto: Freya Askjær og Claus ”Claude” S. Andersen
Supplerende foto fra Jens Quedenfeld/Shutterstock

Indtil fornylig har jeg som oftest oplevet, at støvler klemmer et eller andet sted, når jeg tager dem på, at de er for små, for brede, for hårde, eller at der er en syning et sted, der irriterer! Jeg var derfor virkelig spændt, da jeg skulle teste Alta Bunion GTX fra tyske Hanwag.

”Født i Bayern – båret jorden rundt”

Hvis du kender lidt til Hanwag, er du sikkert stødt på ovenstående udsagn. Det er nemlig Hanwags motto. Hanwag har specialiseret sig i at producere bjergbestigningssko, trekkingsko og vandrestøvler i høj kvalitet fra sit hovedkvarter i Vierkirchen nær München. Firmaet har eksisteret siden 1921 og kan dermed fejre 100-års jubilæum i 2021.

Hanwag fodtøj står for traditionelt bayersk håndværk og holdbarhed, kombineret med teknisk ekspertise og kontinuerlig innovation. Med et specifikt fokus på den perfekte pasform, robusthed og materialer af høj kvalitet er al virksomhedens fodtøj fremstillet i Europa.

Alta Bunion GTX
Der er god plads i Alta Bunion GTX støvlen, selvom den ser smal ud.

Historien bag Hanwag

HANs WAGner blev født i 1896 i Jetzendorf, Bayern. Ligesom sin far og bedstefar blev...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: