Ude på den irske vestkyst ligger byen Galway, hvor det velkendte sko- og støvlemærke, Dubarry slog rødder tilbage i 1937. Deres ikoniske og velkendte unisex støvle, der er opkaldt efter byen, de kommer fra, Dubarry Galway Boot, har nu fået en feminin kusine i Dubarry Sligo Boot.

Sligo er ligesom Galway lavet i Dubarry’s DrySoft-DryFast™ læder, der er behandlet for at give en hurtigere tørring, uden at læderet bliver hårdt. Den fås i valnødde-farvet læder med mørkebrune detaljer eller i sort med mørkebrune detaljer og ligner på mange måder Galway-støvlen. Der ligger det samme håndværk bag: kvalitetslæderet, GoreTex-for og den fastlimede sål, der uden nogle syninger sikrer en vandtæt overgang fra sålen til støvlens foddel, er det samme som hos ikonet Galway.

Det, der gør forskellen hos Sligo, er, at støvlen er højere i skaftet og forsynet med en lynlås, der går hele vejen ned til anklen. Dette gør den lettere at få på på trods af en smallere pasform. Der er også indlagt stretch, der er dækket med læder oppe ved læggen for at give god bevægelighed kombineret med et tight look. Samtidig har fod-delen på støvlen fået en lidt smallere og mere feminin form. Det hele giver en slankere...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: