Foto: Aage Krogsdam, Danmarks Jægerforbund, Næstved Strandjagtforening og Steen Andersen

 

Indflydelse på jagtpolitikken måles ikke i antal medlemmer.” Claus Lind Christensen, formand for Danmarks Jægerforbund

”For at få flere medlemmer, skal der være aktiviteter i foreningen.” Lucas Sonne, formand for Næstved Strandjagtforening

” Det er vigtigt, at foreningen tilbyder en lang række aktiviteter, fordi ellers kommer de unge mennesker ikke i foreningen.” Karina Pedersen, medlem af Hvalsø-Osted Jagtforening

Strandjægerne i Næstved

”Aktivitetsniveauet har været stigende de sidste otte år, og  det skyldes et bevist valg fra bestyrelsen, som ville sikre et stigende medlemstal. Og for at få flere medlemmer skal der være aktiviteter i foreningen, ellers er det ikke muligt at sælge ideen om, hvorfor man skal være medlem af en forening,” siger formanden for Næstved Strandjagtforening, Lucas Sonne.

Lucas Sonne på vej på jagt.

Foreningen har 75 års fødselsdag til næste år. Den blevet oprettet af 13 jægere i 1946. De mente, at ved at danne en strandjagtforening  kunne man sammen forbedre strandjægernes vilkår på hav- og strandjagtområdet. Kun gennem sammenhold kunne man øge interessen for denne jagtform.

Foreningens klubhus ligger på Kanalvej på Ydernæs i Næstved ud mod...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: