TIL DEN ERFARNE JÆGER

Værsgo. Her er en gave. En gave som du kan give videre til en ny jæger eller én, der overvejer at tage jagttegn.

I NyJæger har vi samlet alt, hvad der er værd at vide, når man er på vej ind i vores vidtforgrenede jagtunivers. NyJæger er et opslagsværk, hvor man finder svar på en lang række af alle de spørgsmål, som den nye eller kommende jæger tumler med. Svar som forhåbentligt kan være med til at sende den nye jæger i den helt rigtige retning.

Som erfarne jægere har vi et meget stort ansvar for, at alt det, vi har værnet om og værdsætter umådeligt højt, bliver ført videre i den rette ånd og med den rigtige forståelse og indsigt. Den bedste måde, hvorpå man kan løfte denne opgave, er at stille al den opsamlede viden til rådighed for de nye jægere og på den måde give dem det solide og veldokumenterede fundament, som fremtidens jagt skal hvile på. For som Jens Ulrik Høgh, der er fast skribent på disse sider, en gang udtrykte det, er det de nye jægere, der har magten. Det kan godt være, at de ikke ved det endnu, men de nye jægere er dem, der skal føre det hele videre, og derfor skal vi gøre alt, hvad der er i vores magt, for at sende dem godt af sted ud på Dianas grønne stier, og det kan du være med til som erfaren jæger.

VÆRSGO JAGTTEGNSASPIRANT OG NYE JÆGER

Her får du et helt nyt opslagsværk, hvor vi har samlet al den aktuelle viden, der forhåbentligt kan give svar på en række af de helt nødvendige og relevante spørgsmål, som melder sig, når man for første gang er på vej ud i jagtens forunderlige og åndeløse univers.

JAGT, Vildt & Våben er landets største uafhængige jagtmagasin, som altid står på vildtets, jagtens og jægernes side. Vi ønsker bæredygtig jagt på alle arter, der har en positiv bestandsudvikling, og vi argumenterer for og dækker med tolv årlige udgivelser enhver af de nuancer, der vedrører den danske og den internationale jagt.

Jægere udgør en lille minoritet, som har lov til at gå på jagt, fordi vores passion i vid udstrækning accepteres af det omgivende samfund. Her på forlaget anser vi det for en af vores fineste opgaver at udbrede kendskabet til jagtens naturbevarende sideeffekter og i samme udgivelse uddybe den aktuelle jagts muligheder og udvikling i ethvert emne, der relaterer sig til JAGT, Vildt & Våben. Derfor er du som både ny jæger og siden hen som erfaren jæger i sikre hænder, når du holder dig opdateret om alt det nyeste på disse sider.

Du kan hent NYJÆGER gratis hos din jagtbutik eller i Land & Fritid.

Her kan du finde print udgaven af NYJÆGER…

Velkommen – Knæk og bræk Steen Andersen