Test af frysetørret turmad

Turmad for begyndere

Mange har sikkert været af sted med en enkelt pose frysetørret turmad i rygsækken, men skal du afsted flere dage i fjeldene, bør du tage et nøje kig på din mad, for det vil bidrage til at holde pakvægten nede. Samtidig er det måltiderne, der skal holde din energi vedlige, og modet oppe på en kold jagtdag. Mads tester her fem forskellige fabrikater af den nogenlunde samme ret.

Tekst og foto Mads D. Jessen

TurmadVi har kigget nærmere på fem af de største producenter og for at gøre det lettere at sammenligne mærkerne, blev der testet en kyllingeret med karry. Testpanelet bestod af 4 hårde, men retfærdige deltagere fordelt på tre generationer fra 8 til 74 år, der alle er vante til at færdes i skoven, men til gengæld ikke har den store erfaring med turmad. Der var tale om blindtest af de fem produkter, tilberedt nøje efter anvisningernen, og der blev fordelt point på Smag, Udseende og Konsistens (fra 1-5 point). Resultatet var ret ensartet, og kun ved Summit to Eat var der uenighed blandt deltagerne.

Trek’n’Eat

Høns i karry
Trekn’n’eat var let at tilberede med tydelig anvisning på den mængde kogevand, der skal i. Maden tager godt imod vandet og havde en god konsistens.

Den første, der blev...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: