Foto: Betina Hastoft

De bedste historier er jagthistorier, og jeg kender ingen erfarne jægere, som ikke lige har en god historie at fortælle. Det er, som om at jeg går rundt med et skilt på ryggen, hvorpå der står: Del gerne! Og det gør jeg også gerne med jer: Deler gode historier – og opskrifter!

Over en madfotografering forleden dag gik snakken lystigt om mad, vildt og jagt. Kasper fortalte levende om en spændende vildsvinejagt i Sverige med tre venner, og om hvordan de havde ligget og ventet i mørket med bankende hjerter og adrenalin i kroppen. Min veninde Bodil har fortalt om en lignende oplevelse i Tyskland, og min far om en fantastisk vildsvinejagt i Polen for år tilbage. Så hermed inspirationen til månedens opskrift.

Min egen oplevelse med de store grise blegner lidt, men den er til gengæld sand.

I mine forældres hus i Frankrig blev græsset en sommer bogstavelig talt pløjet op hver nat. Min far var frustreret, og vi fandt hurtigt spor efter de ubudne gæster. Da vi ville være sikre i vores sag, udtænkte vi, på ægte Olsen Banden-manér, en plan á la Egon. En snor blev bundet på gafler, som blev sat på tværs af plænen. Enden af snoren førte vi over hængslerne af havedøren til et værelse, og...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: