Christian Arnstedt, som mange har set ham i det populære TV program Løvens hule.

Foto: Preben Henrichsen og DR

Det stod ikke direkte i stjernerne, at Christian Arnstedt skulle blive en entusiastisk jæger, da han slog øjnene op for første gang i 1988. Hverken hans mor eller far var jægere, og barndomshjemmet ved København vrimlede ikke ligefrem med fasaner eller rådyr.

Men skæbnen ville det anderledes. Christians morfar var nemlig ivrig jæger. Han introducerede den nysgerrige dreng til jagt, og i dag er den 31-årige erhvervsmand glad over at have jagt i sit liv.

Det spillede også en rolle, da den anerkendte iværksætter i det populære TV-program Løvens hule valgte at investere en million kroner i firmaet Siccaro, som producerer tørredækkener til hunde.

Christian Arnstedt vidste, at hundedækkenerne fra Siccaro blev brugt af de bedste hundeførere, og slog til da muligheden bød sig.

Christian havde set dygtige hundeførere bruge de varme hundedækkener på jagter og vidste, at kvaliteten var i orden. Derfor slog han til og købte sig ind i det lille firma. I dag har han store visioner for udviklingen af Siccaro og håber at se mange flere jagthunde i firmaets produkter i fremtiden.

”Jagt, og alt hvad der hører til, er en af de store glæder i mit liv”, fortæller Christian. Han bruger...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: