Lokale ildsjæle fra kreds 2 er gået sammen om en fælles passion, nemlig jagten. Under sloganet ’’Vi samles om jagten’’ byder de velkommen til jægere, familier og naturelskere når Løvbakkerne i Herning danner rammerne for Jægerfestival den 12. juni 2021.

Jægerfestival bliver en dag fyldt med aktiviteter, som laserkino, bueskydning, modeopvisning, opvisninger med falkonerer, smagsoplevelser på vildtkød og meget mere.

’’Jægerfestivalen vil vise vores passion for jagten, ved at fortælle den gode historie, hvor jægere kan formidle, til naturelskere og ikke-jægere, vores passion for jagten.’’ Udtaler initiativtagerene bag Jægerfestival 2021. Det forventes mere end 2500 deltagere på dagen. Dagen skydes i gang med en jagtgudstjeneste kl. 9.30 og åbning ved Borgmester Lars Krarup, efterfulgt af en politisk debat på scenen, med David CP som konferencier. Sebastian Klein og Lene Beier gæster også festivallen. Al overskud doneres til Knæk Cancer.

Vil du være frivillig?
Jægerfestival søger lige nu frivillige til dagen. Så er du en ildsjæl, der brænder for at fortælle om din passion indenfor jagten, vise et håndværk som fx at lave knive eller noget helt tredje. Så kontakt styregruppen på nedenstående info:

Ole Rønnow: olr1@live.dk, Nobert Ravnsbæk: nra@jaegerne.dk og Jeanet Knak Fraser: jeanet.fraser@hotmail.com