Baconbagte æbler og cremet waldorf, hurraaaa og tillykke, fest og fejring! Du er hermed inviteret til fødselsdagsfest i Mit vilde Køkken, for det er præcis 1 år siden, at jeg startede på denne ’Vilde køkken-klumme’ i JAGT, Vildt & Våben.

I starten var jeg nervøs for, om jeg nu overhovedet havde noget på hjerte, om mad, vildt, råvarer eller blot en god madoplevelse fra mit eget vilde køkken. Men jeg må indrømme, som aktiv jæger med hang til frisk luft, gode oplevelser, åben for idéer og en konstant nysgerrighed på mad og mennesker, så er det gået hver måned. Jeg håber hermed også, at jeg bare en gang imellem har kunne inspirere eller tilskynde dig, som læser, til selv at holde fest i dit eget køkken, eller at du blot har fået tænkt tanker og vendt dine egne vilde oplevelser en ekstra gang, når vi er stødt på hinanden her på siden.

Så velkommen til fest! Vi skal selvfølgelig have vildt, og her kunne jeg nemt finde på alle mulige opskrifter selv, søge inspiration i egne kogebøger, i de 12 forrige numre af JAGT, Vildt & Våben eller på nettet i diverse vilde madgrupper. Hvad gør du selv, når du står i en vild situation med selvskudt gås, vildsvin, sneppe, elg, fasan, då, and eller en...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: