Fakta om Jacob

Jacob Kamman er netop fyldt 42 år og har haft jagttegn, siden han var 16. I de sidste 25 år har han vel affyret mere end 50.000 skud med haglgevær og har modtaget instruktion fra mange forskellige typer igennem sit liv – og så er han medlem af det internationale selskab for skytter, der har doubleret snepper.
Som noget ganske nyt har Jacob fornylig uddannet sig til haglskydningsinstruktør igennem Danmarks Jægerforbund.

På denne baggrund er Jacob en strålende tester af de forskellige skydeskoler, vi som danske jægere har tilgang til, og her sammenfatter Jacob, hvad han især bed mærke i under vinterens træning.

Undervisning

Efter at have tilbragt timevis i selskab med nogle af de førende skydeinstruktører i Skandinavien er det nu tid til at opsummere mine oplevelser, slå en krølle på konklusionen og besvare spørgsmålet: Kan en rutineret og erfaren jæger lære noget nyt omkring haglskydning?

Lad os med det samme slå helt fast, at ja, selvfølgelig kan vi alle sammen lære noget nyt og blive bedre til at skyde med haglgevær!
Der er et gammelt, lidt fjollet ordsprog som siger: ”Jo mere jeg træner, jo heldigere bliver jeg”. Det er jo netop essensen af mine oplevelser hos de fire...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: