Andy Nielsen, der ejer den danske virksomhed Nieload, har i foråret 2021 indgået aftale med PARD og bliver fremover central distributør af deres produkter i Danmark. Indtil nu har forhandlerne selv taget PARD produkterne hjem, men det kommer til at ændre sig med de kommende modeller, som de kun kan få fra distributøren. Og der er rent faktisk store nyheder på vej på markedet for natoptik, hvor PARD de sidste år har taget store markedsandele fra nederste og midterste del af segmentet.

Den bedst sælgende infrarøde clipon PARD NV007 kommer i en ny og redesignet model S. Jeg fik den første demoudgave til test i slutningen af april måned og arbejder i skrivende stund på en artikel om den nye udgave af det populære infrarøde clipon sigte. Som billedet mere end antyder, har det nye design som den umiddelbart mest iøjnefaldende ændring valgt at adressere et af de ofte hørte kritikpunkter om, at den okular-monterede clipon kom alt for tæt på sigteøjet, med uheldige skydestillinger til følge. Det ændrede design har formået at skære hele 4.5cm af længden af sigtet, og der er flere godter i posen! Min tidlige test-dom er, at den nye model S bestemt er værd at kaste et nærmere blik på!

PARD NV007S rammer de danske butikker i starten af Juni og kommer til at koste 3.995 kr. – Se nieload.dk for yderligere information.

LÆS OGSÅ 

Termisk spotter med afstandsmåler

Stortest: Kikkerter med afstandsmåler – Se og mål!