jagt i Nordfrankrig

Kom med JAGT, Vildt & Våben på jagt i Nordfrankrig – 10 læsere af JAGT, Vildt & Våben – fem mænd og fem kvinder – kan komme med på drivjagt på vildsvin og kronvildt i de smukke Vogerserne-bjerge i det nordøstlige Frankrig. Jagten vil finde sted fra d. 16.-18. november, og den er arrangeret og fuldt betalt af Leica Hunting Experience.

Det eneste, du som deltager selv skal betale, er returbilletten til Basel Lufthavn og fælles leje af bil, ca. 1.850 kr. i alt, samt mad og forplejning, hvilket er ca. 65 euro per overnatning. Leica Hunting Experience stiller våben, ammunition og optik til rådighed, så det skal du ikke selv medbringe.

For at deltage i jagtrejsen må du højst have haft jagttegn i fem år. Magasinets fagredaktør, Rune Fich Weischer, der er en meget erfaren jæger, som har jaget flere gange i Vogeserne-bjergene, rejser med som magasinets repræsentant.

Vil du deltage i jagtrejsen, så skriv til redaktion@jvv.dk.linux203.unoeuro-server.com senest d. 15. oktober. I din mail skal du kort fortælle lidt om dig selv og vedhæfte et billede af dit jagttegn. De 10 udvalgte – fem mænd og fem kvinder – får direkte besked.

Kom med JAGT, Vildt & Våben på jagt i Nordfrankrig

Læs også

Sådan skal den gås barberes – På gåsejagt med profferne.

På jagt i Rusland