Foto: Jacob Kamman, Steen Andersen med flere.

Sneppejagt i blodet. Det er en rutineret jæger med jagtoplevelser fra hele verden, der har valgt at pryde sin højre underarm med en beskeden dansk sneppe. Ingen kudu, bøffel eller kæmpeelg. Bare en lille, brun sneppe fra Jylland.

41-årige Jacob Kamman bor på Fyn, men jager over det meste af verden. Han er så heldig at leve af jagt. Film, journalistik, foredrag og en imponerende blog er med til at give Jacob mange rejsedage om året i jagtens tegn.

Det hele drives hjemmefra, og Jacob producerer jagtfilm til sine egne platforme, men også til flere andre udbydere af jagtfilm i Danmark og internationalt. Alligevel blev det den lille, jyske sneppe, der fik pladsen på Jacobs arm.

Glæden ved sneppejagt

”Snepper har altid betydet noget særligt i mit jægerliv. Man kan måske sige, at det hele begyndte med snepper. Nogle af mine første minder er jagtminder. Fantastiske dage i Ål plantage i Vestjylland med min far og gode venner. Det lagde grunden for min jagtglæde og mit engagement,” fortæller Jacob Kamman. Han voksede op nord for København, men den vestjyske jagt har været en del af billedet, så længe han kan huske tilbage.

Thomas Jerichow med hund og sneppe. Sneppejagt
Snepper er noget særligt, når Jacob jager

”Fra jeg var helt lille, var jeg med og...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: