Grej til gåsejagt
Gæssene trækker over os og er svære at lokke ned.

Så er det igen blevet tid til jagt på luftrummets storvildt. For grågæssene starter det allerede fra august på omgræsningsarealer, og i september går det for alvor løs. Mængden af gæs i Danmark er støt steget de sidste mange år og giver endnu flere jægere chancen for at udvide jagtsæsonen med et usædvanligt spændende og nyt bytte. Men ingen nye jægere kommer sovende til gåsejagt – forberedelse er nøglen til succes, herunder både skydetræning og valg af det rette grej til gåsejagt. Vi har derfor bedt to stærke danske forhandlere med ekspertise inden for gåsejagt om at komme med deres bud på, hvad der skal til for få en god start.

01 DK WAI, Lokkekald til gæs

Lokkekald til gæs
Blandt grej til gåsejagt er kaldene essentielle.

Der er mange små elementer, der skal spille sammen i en gåsejagt, men lokkekaldet og brugen deraf er uden diskussion det primære at få styr på. Få kan måle sig med DKWAI familiens uovertrufne kaldeteknik her i Danmark, og de har selvfølgelig en hel serie af lokkekald til flere forskellige arter af gæs. Det nyeste kald er ”Greylag Buster Easy” til grågæs. Det er specielt tunet til de jægere, der har haft lidt svært ved at mestre originalen “Greylag Hammer”. Kaldet kan klare sig med...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: