Inden jeg går i gang, har jeg næsten tabt pusten. Hold nu fest en oplevelse. Min første kaninjagt på Endelave. En kold december weekend, i selskab med nogle af mine bedste jagtkammerater, hvad mere kan man tænke sig? Så skulle det da lige være, at mit kokkeidol brillerer i køkkenet, og min ven af en Ninja jager kaniner med de bare næver.

Moskus-burger og kaninsafari

Vi monterer søge-halsbånd på fritterne, Fritz og Lotte.

Endelave er en moræneø i det sydlige Kattegat. Her bor Maltes forældre sammen med 153 andre beboere. Det er en ø med en langt højere bestand af vildkaniner end mennesker. Faktisk en bestand så stor, at de må reguleres året rundt, da de forårsager store skader på markafgrøder og planter. Sammen med sin gode kammerat, Esben har Malte inviteret en håndfuld venner på weekendtur til den fredfyldte og naturnære ø.

Fredag aften mødes vi ved Endelavefærgen i Snaptun havn. Den sejler ikke mange gange på en dag, så det skal nøje planlægges. Færgefarten tager en times tid. I det rigtige selskab føles det som kort tid. Vi sejler i havn, og derfra har vi 200 meter til vores hus. Nemt. De skønne

Fritte-halsbånd med søger.

værter bikser en eksotisk, velsmagende moskus-burger sammen,...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: