Foto: Thomas Lindy Nissen

Jeg er altid frisk på at prøve nye jagtformer, på at jage arter, jeg ikke været efter tidligere, eller på at jage i lande, jeg ikke har besøgt før. Jeg var derfor ikke sen til at takke ja, da min amerikanske ven Seth Cannello spurgte, om jeg var frisk på en vildsvinejagt i hjertet af Texas.

Det er et sted, jeg i jagtlig sammenhæng ikke vil tøve med at kalde Det Vilde Vesten. Der var tale om en jagt, der skulle foregå dag og nat, som anstand og pyrsch, med spotlight og termisk optik og med tre våbentyper: riffel, bue og armbrøst.

Vi efterstræbte med stor succes Texas’ farverige svin med tre våbentyper: bue, riffel og armbrøst.

Tre texanske vildsvin

Vildsvinejagt i Texas

Seth havde booket jagten hos Shawn McDonald, se saltforkranch.com. Shawn har flere store farme, hvor han udbyder jagt på vildsvin, white tail og rovdyr som bobcat, coyote og grey fox. Du kan kontakte ham på shawn@saltforkranch.com.

Texas er i den grad ’land of the free’, når det kommer til muligheder for jagtudøvelse – der er ikke mange begrænsninger.

Anstandsjagten minder meget om svensk åteljagt, hvor vi sidder på anstand ved en foderplads. Ved alle foderpladser er der opstillet skjul, men skjulet, hvor...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: