gode kammerater på rågeregulering
Foto: Morten S Knudsen

 

på rågereguleringRågeregulering er for mig en af de hyggeligste jagtformer, som findes, for der er masser af tid til at gå rundt og snakke, samtidigt med at man kigger efter ungerne i træerne. Jeg har dyrket denne regulering i nogle år, og mine jagtkammerater er ofte meget glade for at komme med ud og kigge efter råger. Samtidigt er det en form for rågeregulering, som er meget kontrolleret, så derfor egner den sig også til nye jægere, for det er nemt at støtte dem, og guide dem, samtidigt med at der er mulighed for helt konkret at få mad fra jord til bord, mere om det senere.

Et par hyggelige fyre

Henrik har jeg gået på jagt med i en del år. Vi mødte hinanden i et jagtkonsortium og var her på jagt efter fasaner og ænder og den slags, som man nu er i et typisk konsortium. Efter nogen tid begyndte hans søn Christoffer også at deltage i jagterne, og han var lige så hyggelig en fyr som sin far. Det var dejligt sådan på første hånd at opleve, hvordan Henrik var i gang med at hjælpe sin søn ind i jagtens verden på samme måde som jeg selv (og sikkert mange andre) var blevet hjulpet ind i jagten af min far.

Jeg kom endda til at spille en rolle. Efter at have arrangeret en skydebanevogn, som kom ud til vores konsortium...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: