jagt tatovering
Farvestrålende jagt og vildtglæde på Mikkels ben.

Det er ikke jagten på den gyldne middelvej, der præger 30-årige Mikkel Frikkes syn på jagt eller tatoveringer. Den rutinerede jæger fra Måløv ved København har allerede 13 bukke på tasken i 2020 og arbejder samtidig på at fylde et helt ben med tatoveringer, der fejrer hans jagtglæde.

”Jeg er nok typen, der går all in, når noget engagerer eller glæder mig”, fortæller Mikkel Frikke og kigger ned på benet, der er ved at blive fyldt op med vildt og naturmotiver i kraftige farver.

Mikkel voksede op i Jylland, men driver nu firma vest for hovedstaden.

kronhjort
Mikkel Frikke går gerne på brunstjagt efter kronhjort i Polen

”Jagt har fyldt meget, så længe jeg kan huske. Som barn var jeg altid med, når min far og morfar var på jagt. De havde jagt omkring Viborg og gik blandt andet på jagt på den navnkundige Låsbysvendsens marker. Han havde en hel del engstykker, og hans søn flere gårde. Min far havde arbejdet sammen med ham, og så fik vi adgang til at jage hos dem. Han var en sjov type. Altid god for en morsom historie om handel og vandel i gamle dage”, fortæller Mikkel om den kendte jyske kræmmer.

Jagtturene med sin far lagde grunden til mere jagt, og i dag er Mikkel formand for et mindre jagtkonsortium...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: