3Zeiss Hunting APP

Zeiss har en temmelig cool og ganske gratis smartphone app. Den fungerer ganske glimrende, hvis du ikke skulle være i besiddelse af et eneste Zeiss produkt. Og skulle du have et Zeiss produkt der kan forbindes, er app’en bare endnu mere fed. Der er efterhånden kommet så mange smarte features at det fortjener at blive nævnt herinde.

Hunting Grounds giver dig mulighed for at oprette al den nødvendige information om dine jagtarealer inkl stiger og specielle no-go områder, der giver advarsel på mobiltelefonen, hvis du bevæger dig derind.

Hunting Diary giver dig mulighed for nemt at oprette en logbog over de dyr du nedlægger inkl trofæ billeder og noter.

Ballistics har jeg selv brugt til at lave detaljerede skydetabeller, men fik for nylig demonstreret en del funktioner som jeg ikke havde set tidligere. Med den rigtige Zeiss udrustning kan både app, kikkert og kikkertsigte arbejde sammen – Det er en fryd for grejfreaks at se det spille!

Som en virkelig cool feature kan du nå al funktionalitet via en webbrowser – Det betyder at du kan bruge en computer med en stor skærm og rigtig tastatur til at oprette de mange detaljer og blot trække på det fra din smartphone ude i marken.

Nogle vil savne en dansk udgave, men de varmeste anbefalinger herfra – Se mere på hunting.zeiss.com