Væggene er godt fyldt op hjemme hos Thomas Bülow.

Foto Thomas Jerichow og Beth Mohrsen

Det kniber med pladsen på væggene hjemme hos Thomas Bülow fra Rønnebæk ved Næstved. Derfor er den 38-årige jæger i gang med en tilbygning til huset – men ikke en helt vanlig tilbygning. De 120 nye kvadratmeter skal nemlig udelukkende bruges til den rutinerede jægers trofæer.

Hjemvendt fra jagt
Thomas og den polske jagtguide Andrej vender hjem efter en hyggelig morgen på kronhjortejagt. Hjorten slap, men oplevelsen var i top for den rutinerede jæger.

Trofæerne kommer fra hele verden, men ikke mindst fra Afrika, og der er mange af dem. Thomas Bülow har nemlig taget den beslutning, at jagt kan og skal fylde så meget som muligt i hans liv. Konsekvensen af det har været, at den entusiastiske jæger har afviklet flere jagtrejser på fem-seks år, end mange af os når på et jægerliv.

”Jeg er relativt ung, arbejder hårdt og skylder ikke noget. Hvornår skulle jeg ellers gå all in for at realisere mine jagtdrømme?” siger Thomas Bülow, der netop er vendt hjem fra en kronhjortejagt i Polen. For en gangs skyld uden det trofæ, han kom efter. En keiler med 23 cm tænder blev det dog til.

Glæden ved jagt fandt Thomas tidligt. Allerede som 5-årig var han med, når far Benny Bülow, der i mange...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: