jagtfarm afrika

Hvad får en dansk familie til at investere sparepengene i 4.100 hektar jagtfarm i Sydafrika?

Poul Brøndum er Jæger – med stort ”J” – og han er bestemt ikke til put & take jagt. Jagt må ikke være nemt. I hans verden skal et jagtområde være stort og vildt, og vildtet skal leve frit i området og formere sig naturligt og ved egen kraft. Jægerne skal have en regulær jagt- og naturoplevelse. Man skal arbejde for resultatet, og jagten skal være en begivenhed, man mindes med både glæde og stolthed.

Tanken om en jagtfarm i Sydafrika var igennem årene opstået imellem parret og deres gode venner – Flemming og Lene Jensen – ejerne af Diana Konservering. Poul og Flemming har været gode venner siden gymnasietiden, og de er begge ivrige jægere. I 2005 gik turen for første gang til landet på Afrikas sydspids for at se på farme i området omkring Grahamstown i Eastern Cape provinsen. Turen resulterede dog ikke i, at foden kom under et eget sydafrikansk bord for nogen af dem. Men drømmen gik ikke i sig selv af den grund.

jagtfarm safari
På Greylingskraal jagtfarm finder man blandt andet Burchells Zebra

I januar 2010 havde familien Brøndum igen planlagt en rekognosceringstur. Udgangspunktet for denne tur blev dog ændret...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: