Duejagt i afrika
Det var i slutningen af maj, at vi modtog den triste besked, at vores gode skribent og dejlige jagtkammerat, Per Kauffmann er død.
Blot få uger tidligere skrev han til os, at han nu var blevet indhentet af den cancersygdom, han i nogle år havde kæmpet med og især mod.
Per skrev, at der nu var blæst ”Jagt Forbi” for ham, og at han ikke ville kunne skrive flere af sine oplagte, selvironiske og altid stærkt informative og medrivende artikler om jagt fra snart sagt alverdens hjørner.
Det var hjerteskærende på den måde at modtage meddelelsen om, hvad der var nært forestående, og nu er det hele så forbi.
Tilbage står erindringen om en stærk jæger med eventyr i årerne og begejstring for at berette om alt det vilde, forunderlige og uventede derude, hvor verden vender, og hjertet banker stærkest.
Per har været en modig, standhaftig og værdig ambassadør for alt det fineste, jagten står for og indebærer. Han har gjort en forskel. Lagt et spor. Udstukket en kurs, og været en stærk inspirationskilde.
Pers livslyst og fortælleglæde er nu forstummet, men hans oplevelser og iagttagelser er fastholdt i bøger og blade, så Pers livslys stadig kan stråle.
Beretningen på de følgende sider er et værdigt og...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: